top of page

Het huis

Het vakantiehuis is vrijstaand en traditioneel gebouwd met muren van een halve meter dik. Hierdoor blijft de woning ook op de heetste zomerdagen heerlijk koel en in de winter de warmte van de kachel lekker binnen.

Buiten, heeft het huis de beschikking over twee terrassen voorzien van tuinmeubilair en een barbeque. Er is één terras op het zuiden, voor het huis, waar altijd zon staat. Ook is er een terras aan de zijkant van het huis met veel schaduw, grenzend aan onze sinaasappelboomgaard, waar de kippen (geen haan) en eenden ook hun thuis gevonden hebben.  

De vakantiewoning bestaat uit vier ruimtes. Er is een ruime woon-eetkamer met daarin een goed geoutilleerde keuken. Een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en kookplaat zijn aanwezig.

 U kunt gebruik maken van de bescheiden bibliotheek bestaande uit cd´s, dvd´s en boeken. Voor de boeken geldt, laat er één achter en neem er één mee. Mobiele telefoons hebben  ontvangst en er is een goede draadloze internetverbinding beschikbaar.

Voor de koude winteravonden is er een comfortable pelletkachel met thermostaat.

Het vakantiehuis wordt verhuurd met gebruik van bed-, bad- en keukenlinnen. Bad- en keukenlinnen wordt twee maal per week verschoond, bedlinnen eenmaal per week.  Een campingbedje en kinderstoeltje voor de kleinsten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Fotos

bottom of page